PROGRAM

Da bo dogajanje na Martinovanju v Ljubljani pravo kulturno doživetje, bodo poskrbeli tudi številni kulturni nastopi članov Orkestra harmonikarjev iz Glasbene šole Bučar, Folklorne skupine Tine Rožanc in okteta Deseti brat, Društva upokojencev Rakek- plesne skupine Frajle, otrok plesne šole The Artifex ter vinske kraljice, ki jih ne bo moč spregledati sredi dogajanja.

PROGRAM LJUBLJANSKE VINSKE POTI

Orkester harmonikarjev iz Glasbene šole Bučar 
Folklorna skupina Tine Rožanc in oktet Deseti brat
Društvo upokojencev Rakek, plesna skupina Frajle
Plesna šola Artifex
VINSKE KRALJICE

KAKO POTEKA:

Ljubljanska vinska pot je za obiskovalce brezplačna, za okušanje vinskih vzorcev pa bodo kot plačilno sredstvo na voljo kuponi, ki jih bo moč kupiti na blagajnah vinske poti. Spominske kozarce za okušanje bo možno kupiti na blagajnah.

Martinovanje v Ljubljani je del programa November Gourmet, ki v letošnjem letu poteka v znamenju žensk.

Tokrat se bomo srečali kar dvakrat!

Poletna Ljubljanska vinska pot bo potekala v soboto, 18. junija 2022! Jesensko druženje pa bo potekalo v okviru Martinovanja v Ljubljani v soboto, 12. novembra 2022!

Program 

Dogajanje na Ljubljanski vinski poti bodo popestrili tudi člani godbenega društva Vodice, mladi plesalci plesne šole The Artifex in vinske kraljice vseh vinorodnih dežel Slovenije.

DATUM:

Jesenska Ljubljanska vinska pot v sklopu martinovanja: 12. november 2022, od 10.00 do 17.00 ure. 

LOKACIJA:
Ulice in trgi stare Ljubljane

PROEVENT d. o. o. Dunajska cesta 10, p. p. 3558 SI-1000 Ljubljana, + 386 (0)1 300 32 19, info@ljubljanskavinskapot.si, www.proevent.si

Izdelava spletnih strani Proevent+.

Proevent d.o.o. © 2020 / All Rights Reserved